Gruppeforløb for sensitive kvinder

Rød kvinde mark sol2Gruppeforløb for sensitive kvinder foråret 2015 i Lyngby

I marts 2015 starter et gruppeforløb for sensitive kvinder i alle aldre ved psykologerne Lykke Pia Jespersen og Annelene Sofia S. Søgård. Vi har begge erfaring med terapi for særligt sensitive, både voksne og børn.

Gennem øvelser, meditation og samtale vil vi arbejde med at lære os selv og hinanden bedre at kende, og forstå at vende følsomheden til en styrke. Vi kommer ind på temaer som at passe godt på sig selv og på hinanden, lytte til sine egne fornemmelser, mærke efter hvad man har brug for og hvordan man får hjælp til at opnå sine ønsker og behov. Ved at flytte fokus fra problemer til potentiale, kan man opleve og forstå, hvad man hver især er særlig god til og hvordan man bidrager med sine stærke sider i et gruppeforløb.

Gruppen mødes 7 gange hver anden uge 5 torsdage og 2 onsdage aftener fra kl.  19.30 til 21.30. Første gang er torsdag d. 12 marts. Kurset koster 3.500 kr, der kan betales over to omgange efter aftale. Det foregår i Armedons hyggelige kursuslokale, Lyngbygårdsvej 96A, 2800 Kgs. Lyngby.

Tilmelding: Annelene tlf. 24277250 eller Lykke tlf. 22466080.  Ring gerne for nærmere oplysninger og få tilsendt vores folder. Du finder os på Facebook her (link kommer snart)